8 Nisan 2010 Perşembe

ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA


Malzemeler:
Barbunya
1 adet soğan
1 yemek kaşığı salça
Maydanoz,karabiber
Tuz,1 tane küp şeker
1 yemek kaşığı zeytiyağı
Yapılışı:
Barbunyaları haşladım.Soğanı küp küp doğrayıp yağda kavurdum.
Salçayı ve barbunyaları ilave ettim.Sıcak suyuda koyup orta ateşte pişirdim
Arzu ederseniz havuç ve patates de ilave edebilirsiniz.Afiyet olsun.

2 yorum:

  1. ben kurusunu hiç almadım ve pişirmedim acaba pişmede sorun olurmu diye,tazesini dondurucuya koyuyorum daha kolay geliyor:)
    eline sağlık,hayırlı cumalar sevgiler

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık,
    Hatice ablacım çerçevelerin çok hoş olmuş

    YanıtlaSil