25 Aralık 2010 Cumartesi

KIYMALI TEPSİ MANTISI





Allah'ın selamı ve bereketi üzerinize olsun.

Sevgili dostlar;kıymalı tepsi mantısı için arzu  ettiğiniz miktarda hamur hazırlayabilirsiniz.Hamuru  şekildeki gibi
hazırlayıp  daha önceden yağladığım tepsiye dizdim ve fırında kızarana kadar pişirdim.Et suyu tableti kullanarak
hazırladığım sıcak suyu mantıların üzerine döktüm  ve tepsiyi  kapatıp  mantılar  yumuşayıncaya kadar pişirdim.
Mantılar pişince sarımsaklı yoğurdu ilave ettim.

8 yorum:

  1. eline sağlık mantı harika görünüyor

    YanıtlayınSil
  2. ellerine, emeğine ve yüreğine sağlık
    gürbulaktan selamlar

    YanıtlayınSil
  3. ahsenhatice ben bu tepsidekileri tabaktakileri dün gibi hatırlıyorum çok güzeldi ama unutmamak için tekrar etmek lazım değil mi?:))))
    ayrıca gürbulaktan bize niye hiç selam sabah gelmiyor yaaa:(((((

    YanıtlayınSil
  4. sevgili Feriha ablacığım hatırlarım elbette siz yeterki gelin.Gürbulaktan selam ise yarın gelecek inşallah

    YanıtlayınSil
  5. Ellerine sağlık arkadaşım mantı nefis olmuş yiyenlere afiyet şifa olsun.Sevgiler

    YanıtlayınSil
  6. Manti asla vazgecilmeyecek bir lezzettir benim icin. Ellerine saglik.

    YanıtlayınSil
  7. abla mantın harika olmuş bayılırım mantı yemegine

    YanıtlayınSil